Links

Producten voor vochtbestrijding en renovatie

SB solutions BVBA (voorheen Safeguard-Benelux), werd opgericht in 2001, met als doel het produceren en verdelen van een breed en gespecialiseerd productengamma ter bestrijding van de verschillende vormen van vochtproblemen en hun symptomen.

SD Services gebruikt en verdeelt het hele gamma van SB Solutions.

Doelgerichte behandeling tegen opstijgend vocht

DRYZONE injectiegel is en blijft een onvergelijkbaar product. Vaak gecopieerd maar nooit geëvenaard!

SD Services is officiëel verdeler van DRYZONE. Als vakman of doe-het-zelver kan U voortaan rechtstreeks bij ons terecht voor info en aankoop.

 

Preventieve bescherming voor alle oppervlakken

NANODRY producten zijn een hoogtechnologische oplossing voor onzichtbare bescherming van minerale oppervlakken, steenachtige materialen en hout.

Op basis van nanotechnologie, één van de belangrijkste ontwikkelingen van de 21e eeuw, zijn we er in geslaagd om een quasi perfecte oppervlakbescherming te ontwikkelen.

Lekdetectie in heel België

Lekdetectie.be werkt met hoog technologische apparatuur en spoort lekken op zonder onnodige breekwerken.
Hun ervaring staat borg voor exacte onafhankelijke expertises en uitgebreide verslagen met foto & videosupport.

 

Wetenschapelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf

Het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf is een particuliere onderzoeksinstelling die in 1960 werd opgericht onder impuls van de beroepsorganisatie, in toepassing van de Besluitwet "De Groote" van 1947.
Deze besluitwet, genoemd naar de toenmalige Minister van Economische Zaken, heeft tot doel het toegepast onderzoek in de industrie te bevorderen, om aldus het concurrentievermogen te verhogen.
In toepassing van die besluitwet zijn de statutaire leden van het WTCB, de 70 000 Belgische bouwondernemingen (algemeen aannemers, schrijnwerkers, glazenmakers, loodgieters, dakdekkers, vloerders, stukadoors, schilders, enz...), merendeels KMO's.

Om deze opdrachten te vervullen, steunt het WTCB op de kennis en ervaring van meer dan 200 hooggeschoolde en gemotiveerde medewerkers uit een brede waaier van onderwijsdisciplines, die werkzaam zijn in multidisciplinaire teams, samengesteld naargelang van de bestudeerde onderwerpen.

SD Services is lid van het WTCB.

 

 

Confederatie Bouw

De Confederatie Bouw is de enige overkoepelende werkgeversorganisatie die in héél België alle bouwactiviteiten vertegenwoordigt. De Confederatie bestaat uit 3 gewestconfederaties, 18 beroepsfederaties en 21 lokale Confederaties Bouw. SD Services is lid van de Confederatie Bouw.

Bouwunie - Unizo

Naast de algemene belangenbehartiging van de bouw- en aanverwante beroepen bij de overheid en de andere sociale partners, is voor BOUWUNIE de dienstverlening aan de zelfstandige ondernemers en KMO's uit deze sectoren van prioritair belang. SD Services is lid van Bouwunie.

 

 

Premiezoeker van de Vlaamse Overheid

Premiezoeker geeft u een antwoord op de vraag op welke premies en steunmaatregelen u recht heeft. Premiezoeker doet dit door de voorwaarden die voor elke premie worden gesteld bij u af te toetsen. Premiezoeker moet u door alle gestelde voorwaarden heel wat vragen om u te kunnen vertellen waar u recht op heeft. Gelukkig hebben we intelligentie ingebouwd die het aantal aan u gestelde vragen zo beperkt mogelijk houdt.

 

Bouw-Energie

Bereken zelf K-peil, E-peil en geschatte energieverbruik van uw woning. U kan op een eenvoudige manier de impact van meer isolatie, betere ramen, een warmtepomp of zonnepanelen simuleren.

 

 

 

 

B&B De Horzel

Deze oude woning uit 1906 waar Inge en Marc en hun 3 kinderen zo verliefd op werden is na 6 jaar een prachtige woning met B&B. De Horzel is de naam die de oorspronkelijke eigenaars gaven aan de woning waar destijds café, schrijnwerkerij en kruidenierswinkeltje waren in ondergebracht

Nog voor de aankoop van het prachtige pand deden Inge en Marc een beroep op onze diensten om alle vochtproblemen in kaart te brengen. Na heel wat verbouwingswerken binnenin en oplossen van alle vochtproblemen, besloten ze om de vervallen schuur om te bouwen tot Bed & Breakfast.

Twee jaar later zijn ze klaar om de gasten te ontvangen en te verwennen in 2 gastenkamers die met een uitgesproken liefde voor oude en natuurlijke materialen werden ingericht. Linnen, hout, oude gerecupereerde stenen zijn dan ook ten volle aanwezig in de gastenverblijven.

 


SD Services BVBA, Brusselsesteenweg 252 - 3020 Veltem (Herent), Tel. 0473 937 837
Copyright © SD Services BVBA, 2002 - 2012