Interventies

Voor de interventie bij vochtproblemen kan u bij ons terecht. SD Services pakt uw probleem op een grondige manier aan. Voor een aantal interventies kunnen we zelf tussenkomen, voor andere hebben we ons omringd met goede en gespecialiseerde bedrijven. Tevens kan u bij ons terecht voor advies en inlichtingen, zowel particulieren als bouwprofessionelen.

Volgende werken kunnen door SD Services zelf worden uitgevoerd:

Injecteren tegen opstijgend vocht

Wanneer , na diagnose van een gebouw, opstijgend vocht wordt vastgesteld is het uiterst belangrijk dit probleem op correcte wijze te verhelpen teneinde bijkomende schade te voorkomen.

Het is niet voldoende om simpelweg een coating of een voorzetwand tegen de muur aan te brengen in de hoop zo het probleem uit de wereld te helpen. Dergelijke werkwijze is er enkel op gericht om het probleem tijdelijk weg te moffelen, waardoor de situatie vaak nog slechter wordt.

Opstijgend vocht kan énkel onder controle worden gebracht door het capillair opstijgen van water in de muur te voorkomen. Tijd voor innovatie! Meer>>

Afwerking van vochtige en met zout besmette muren

Het is steeds moeilijk om een goede oplossing te vinden voor de afwerking van vochtige muren, zoutbelaste muren, muren met een vorm van besmetting zoals roet of bitumen, enz...

Denken we bijvoorbeeld aan de afwerking van muren na een behandeling tegen optrekkend grondvocht! Het metselwerk droogt immers heel traag en bevat in vele gevallen hygroscopische zouten die luchtvocht absorberen en de muren vochtig houden.

Coatings of pleisters die rechtstreeks op de ondergrond worden aangebracht moeten bestand zijn tegen vocht en zouten, en bovendien zijn ze door hun aard en eigenschappen vaak niet geschikt voor het opvangen van zettingen, zwelling of krimp. Deze pleisters staan in rechtsreeks contact met de koude, natte muur en vormen dus een koudebrug, met risico op condensproblemen! Meer>>

Verbouw een donkere, vochtige kelder ...

SAFEGUARD – MAKING BASEMENTS DRY is een beproefd systeem voor de renovatie en reconversie van oude of ongebruikte en vochtige kelders. Hierdoor wordt kostbare extra leef- of werkruimte gecreëerd.

In de hedendaagse bouwconjunctuur wordt het benutten van elke vierkante meter ruimte in een gebouw essentieel. Vooral wegens de steeds verhogende vastgoed- en bouwprijzen, die verhuizen of uitbreiden extra duur maken, of die bijkomende kosten met zich meebrengen zoals een bouwaanvraagdossier.

Zelfs de donkerste, vochtigste kelder kan worden verbouwd tot een aangename, bruikbare en comfortabele ruimte. En dit in een minimum aan uitvoeringstijd! Meer>>


SD Services BVBA, Brusselsesteenweg 252 - 3020 Veltem (Herent), Tel. 0473 937 837
Copyright © SD Services BVBA, 2002 - 2012