Bedrijf

Wie

Stefan Declercq - vochtexpert

SD Services - Vochtproblemen in gebouwen, is een eenmanszaak, opgericht door Stefan Declercq in 2002. Dankzij onze eigen ervaring, technische kennis en een intensieve samenwerking met Arch. Peter Van Gysegem, van SB Solutions BVBA, kunnen we ons met recht en rede expert in de vochtproblematiek noemen.

Wij kiezen bewust voor een eenmanszaak en zijn daardoor persoonlijk verantwoordelijk voor onze diagnoses, adviezen en interventies. Zo kunnen we als adviseur veel kennis putten uit onze eigen ervaring tijdens werken en omgekeerd. Onze klanten weten dit te appreciŽren en de samenwerking verloopt dan ook meestal in alle vertrouwen en tevredenheid van beide partijen.

Voor SD Services is het grote doel dan ook een 100% klantentevredenheid waar we tot op heden nog steeds in slagen.

Hoe

Al snel hebben we door onze aanpak een plaats in de markt veroverd met enkel tevreden klanten. Wij onderscheiden ons door het vochtprobleem op een objectieve manier te benaderen en niet op een commerciŽle manier. U krijgt van ons in de eerste plaats alle info in verband met uw probleem, zodat u zelf met een klare kijk kan beslissen welke werken u laat uitvoeren. Laat u niet afschrikken door een vochtprobleem, eenmaal de oorzaak gevonden, en de juiste info verkregen, is de oplossing dikwijls zeer eenvoudig.

Of u daarna de werken door ons laat uitvoeren of ze zelf uitvoert met professionele producten en eventueel bijstand van SD Services, is dan nog slechts een kwestie van persoonlijke keuzes.

Kwaliteit

SD Services bestelwagen

SD Services staat voor kwaliteit. Niet alleen in onze adviezen en interventies maar ook als zelfstandige onderneming.

SD Services is geregistreerd aannemer. De registratie is een soort van label dat aan de aannemer wordt toegekend. Het attesteert dat de aannemer aan de voorwaarden voor de uitoefening van het beroep voldoet en dat hij zijn sociale en fiscale verplichtingen naleeft.

U heeft er alle belang bij dat uw aannemer een registratienummer heeft. De registratie biedt immers meer garanties over de financiŽle en technische draagkracht van de aannemer. Een aannemer verkrijgt en behoudt slechts zijn registratienummer wanneer hij geen schulden heeft wat betreft de betaling van lonen, belastingen en sociale bijdragen. Een geschrapte registratie is een ernstige aanwijzing dat de onderneming zich in moeilijkheden bevindt.

Bovendien worden bouwpremies en belastingsvoordelen slechts toegekend op voorwaarde dat de aannemer geregistreerd is. Hetzelfde geldt voor het verlaagde BTW-tarief voor de uitvoering van o.a. renovatiewerken aan woningen van meer dan vijf jaar oud.

Daarnaast is SD Services ook lid van WTCB (Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf), Confederatie Bouw, Bouwunie en VOKA. Wij worden ook vermeld op de site: www.ikzoekeenvakman.be en www.vinduwaannemer.be.

Waar

Vermits een eenmanszaak slechts twee werkende handen heeft en we onze kwaliteit hoog in het vaandel dragen, moeten we ons werkgebied zoveel mogelijk beperken tot Vlaams-Brabant, meer bepaald het Dijleland, Leuven en het Hageland.

Volgende gemeenten worden zeker bediend i.v.m. vochtproblemen:
Aarschot, Begijnendijk, Bekkevoort, Bertem, Bierbeek, Boortmeerbeek, Boutersem, Diest, Geetbets, Glabbeek, Grimbergen, Haacht, Herent, Hoegaarden, Hoeilaart, Holsbeek, Huldenberg, Kampenhout, Keerbergen, Kortenaken, Kortenberg, Landen, Leuven, Linter, Lubbeek, Machelen, Oud-Heverlee, Overijse, Rotselaar, Scherpenheuvel-Zichem, Steenokkerzeel, Tervuren, Tielt-Winge, Tienen, Tremelo, Vilvoorde, Zaventem, Zemst, Zoutleeuw.

 

 


SD Services BVBA, Brusselsesteenweg 252 - 3020 Veltem (Herent), Tel. 0473 937 837
Copyright © SD Services BVBA, 2002 - 2012