Advies en Diagnose

SD Services is niet enkel een uitvoerend bedrijf, maar ook een dienstverlenend bedrijf. Meestal starten wij bij onze klanten met het verlenen van een dienst onder de vorm van advies of diagnose waarna eventueel kan overgegaan worden tot uitvoering der werken door de klant zelf of door ons.

Advies

Kandidaat bouwers of kopers, eigenaars, architecten, aannemers en beheerders kunnen bij ons terecht voor meer informatie omtrent het vermijden en/of vaststellen en behandelen van vochtproblemen in gebouwen.

Door het objectief benaderen van het probleem krijgt de klant na onze diagnose en advies een klare kijk op het probleem waardoor een beslissing nemen met een gerust gevoel kan gebeuren.

Advies is en blijft belangrijk, niet alleen voordien, maar ook tijdens en na de werkzaamheden.

Diagnose

U hebt een vochtprobleem en U wil weten wat de oorzaak is en welke oplossing hiervoor kan toegepast worden? Dan zit U met een vochtdiagnose goed.

Een vochtprobleem kan verschillende oorzaken hebben en dus is een diagnose de beste manier om de juiste oorzaak te bepalen en de juiste oplossing(en) aan te bieden.

Met een goede diagnose draait men eerst de kraan dicht voor men begint te dweilen!

Het begint allemaal met degelijke meetinstrumenten en het juiste gebruik ervan. Hier kunnen we niet genoeg de nadruk op leggen omdat de meetresultaten de basis vormen voor de oplossing van uw vochtprobleem.

De volgende stap is de interpretatie van de meetresultaten. Hier is niet enkel ervaring relevant maar ook een degelijke kennis inzake vochtproblemen. Enkel een vochtexpert kan uit de meetresultaten een juiste diagnose stellen.

De laatste stap is het voorstellen van de juiste oplossing. Hiervoor is een degelijke kennis nodig van bouwconstructies en bestaande technieken.

SD Services heeft deze kennis en ervaring in huis. Daarbij komt nog dat wij ons hebben kunnen omringen met de juiste mensen en bedrijven om voor u de juiste oplossing te kunnen aanbieden.

Wij halen enkel voldoening uit ons werk als we u van het probleem hebben kunnen verhelpen. Hiervoor zijn wij alle dagen op zoek naar kwaliteit en vernieuwingen inzake bouwtechnieken.


SD Services BVBA, Brusselsesteenweg 252 - 3020 Veltem (Herent), Tel. 0473 937 837
Copyright © SD Services BVBA, 2002 - 2012